Levensloop Loef Bromfietsen

Op  2 Januari 1996 zijn wij, Willem en Angela Loef,  een bromfiets en scooter bedrijf gestart in de garage naast onze woning.
In die tijd zijn wij ook begonnen met de verkoop van onderdelen en postorder service.
Als vaste standhouder op de Vehikel beurs stonden wij 2 tot 3x per jaar in de Jaarbeurs en later in de Veemarkthallen te Utrecht.

Al snel was de garage te klein en zijn we op zoek gegaan naar een bedrijfshalletje waar we vanuit konden verkopen en repareren. 
In 1997 kwam die kans want wij konden een groothandel in bromfietsen, scooters en onderdelen in Houten aan de Peppelkade overnemen.
Na een aantal jaren van gezonde groei werd ook dit pand te klein en hebben we extra ruimte gemaakt voor opslag door nog een bedrijfshal op de Peppelkade in Houten te betrekken. (schuin tegenover de winkelruimte)
Hier hadden wij ook onze gebruikte bromfietsen en scooters uitgestald.

Bij iedere stap die we maakten konden wij rekenen op de hulp van familie, vrienden en het personeel om hier een succes van te maken en in deze periode hebben wij vele vaste klanten in binnen en buitenland mogen verwelkomen.  

Pand Peppelkade 4 Houten         Kantoor Peppelkade Loef Bromfietsen       Werkplaats Peppelkade Houten

Verhuizing naar het nieuwe pand aan de Vleugelboot in Houten

Na een aantal jaren bleek dat vanuit 2 locaties aan de Peppelkade werken niet erg praktisch was en wilden we graag alles onder 1 dak.

In 2006 hebben wij de mogelijkheid aangegrepen om zelf een nieuwbouw pand te ontwerpen en te realiseren.
Hier konden wij al onze wensen realiseren om zo een fijne werkplek te maken en een goede service te kunnen bieden aan onze klanten.

Op 3 September 2007 was het dan eindelijk zover, de showroom aan de Vleugelboot in Houten werd geopend voor publiek!

Loef Bromfietsen bestaat, anno 2016, 20 jaar en werken met een enthousiast team die u graag van dienst is.

Voorkant Loef Bromfietsen Vleugelboot        Showroomronding Loef Bromfietsen      Kantoor Vleugelboot Loef Bromfietsen  Werkplaats Vleugelboot Houten       Showroom 2014 Loef Houten   

TO TOP