Openingstijden en contact, Loef Bromfietsen in Houten

 De winkel, werkplaats en onderdelenverkoop zijn tijdens de openingstijden open en bent u van harte welkom op de Vleugelboot 44 in Houten!

* Via de telefoon proberen wij bereikbaar te zijn van 9.00 tot 17.30 uur maar bij extreme drukte willen wij de klanten in de winkel niet onderbreken door de telefoon en krijgt u het antwoordapparaat!

Ten alle tijden kunt u het contactformulier hieronder invullen en doen wij ons best om zo snel mogelijk te antwoorden. 
 

Vul je voornaam in.

Vul je achternaam in.

Vul een geldig e-mailadres in.

Vul een geldig telefoon nummer in.

Vul je onderwerp in.

Vul je boodschap in.

Routebeschrijving

Met de auto: Afslag 29 op de A27, het eerste kruispunt met stoplichten (bij het rode gebouw van Arval!) gaat u rechtsaf (de Rede), dan 1e rotonde links af (De Boot) , hierna gelijk rechts af (Vleugelboot). Wij zitten aan het einde van deze weg aan de linkerkant!

Vanuit Houten: Industrieterrein De Meerpaal! Nabij het kantoor van ARVAL en in de buurt van Frans de Wit, Bickel beer en schuin tegenover het arrestanten complex van de Politie. ( met de brommer en snorfiets achter het terrein van gemeentewerken en het zwembad de wetering!)

Vanuit Nieuwegein en IJsselstein met de snorfiets en scooter: De brug bij Innovam (Laagravenseweg) in Nieuwegein over en halverwege linksaf (Ravenseveldweg), u komt nu langs het Amsterdam-Rijnkanaal te rijden (Overeindseweg), blijf deze weg circa 4 km volgen totdat u een boederij aan uw rechterhand ziet (Veerwagenweg), hier gaat u linksaf richting Houten-dorp. U gaat het nieuwe viaduct onder door en neemt de eerste weg links af (langs de bussluis), u staat nu op de Vleugelboot, rechts aanhouden!

TO TOP