Openingstijden en contact, Loef Bromfietsen in Houten

De winkel, werkplaats en onderdelenverkoop zijn tijdens de vermelde openingstijden open en bent u van harte welkom op de Vleugelboot 44 in Houten!
Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens de openingstijden op 030-6374835
Via Whatsapp op 06-51928212

Routebeschrijving

Met de auto: Afslag 29 op de A27, het eerste kruispunt met stoplichten (bij het rode gebouw van Arval!) gaat u rechtsaf (de Rede), dan 1e rotonde links af (De Boot) , hierna gelijk rechts af (Vleugelboot). Wij zitten aan het einde van deze weg aan de linkerkant!

Vanuit Houten: Industrieterrein De Meerpaal! Nabij het kantoor van ARVAL en in de buurt van Frans de Wit, Bickel beer en schuin tegenover het arrestanten complex van de Politie. ( met de brommer en snorfiets achter het terrein van gemeentewerken en het zwembad de wetering!)

Vanuit Nieuwegein en IJsselstein met de snorfiets en scooter: De brug bij Innovam (Laagravenseweg) in Nieuwegein over en halverwege linksaf (Ravenseveldweg), u komt nu langs het Amsterdam-Rijnkanaal te rijden (Overeindseweg), blijf deze weg circa 4 km volgen totdat u een boederij aan uw rechterhand ziet (Veerwagenweg), hier gaat u linksaf richting Houten-dorp. U gaat het nieuwe viaduct onder door en neemt de eerste weg links af (langs de bussluis), u staat nu op de Vleugelboot, rechts aanhouden!

TO TOP