AGM logo

AGM staat voor Asian Gear Motoren 

Enjoy Life, ride agm!

AGM is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de nationale en internationale markt.
Vanwege AGM's brede scala aan modellen hebben zij een scooter voor iedereen. 

(Loef Bromfietsen is voornamelijk gespecialiseerd in de AGM Caferacer50!)

Modellen:  Caferacer50, RAW50, Mussle50, Scramble50

Error loading data...

Error loading data...

Kymco logo

Kymco better than best! 

Het in 1963 opgerichte bedrijf produceerde in eerste instantie onderdelen voor Honda. Vanaf 1970 bouwde Kymco ook scooters maar vanaf 1992 deden ze dat ook onder de naam Kymco.
Vanaf 1993 is Kymco actief op de Nederlandse markt.

Modellen: Agility, Super 8, VP50.

Error loading data...

Sachs 

Sachs is een Duits bedrijf dat tegenwoordig onderdelen voor het chassis en voor de aandrijflijn van auto's en vrachtwagens maakt. Sachs is bekend geworden als bedrijf dat motorfietsen en inbouwmotoren maakt, maar een aantal jaren geleden werd deze activiteit afgestoten. De motorfietsen worden nu elders in licentie gebouwd, nog wel onder de merknaam Sachs.

Fichtel & Sachs AG, in Schweinfurt werd in 1895 opgericht door Ernst Sachs en Karl Fichtel. Men maakte fietsnaven en kogellagers tot de kogellagerfabriek in de recessiejaren verkocht moest worden, dit werd de Zweedse lagerfabrikant SKF. 

In 1937 verscheen de 60 cc Saxonette rijwielhulpmotor. Dit is de moeder van de huidige Spartamet. De huidige Saxonette heeft een 30cc hulpmotor.

Modellen: Sachs MadassSkyteam 

Skyteam China is opgericht in 2001 en zijn begonnen met het produceren van kinder Quads en de eerste bromfiets: de PBR. 
Een jaar later is Queen Garden uit Belgie,  de producten van Skyteam gaan importeren. 

De samenwerking tussen Skyteam en Queen Garden heeft zich ontwikkeld tot een nauwe samenwerking, zowel commercieel als technisch. Hierdoor is de kwaliteit van Skyteam continue verbeterd en werd het assortiment aanzienlijk uitgebreid. 

Modellen: Classic, Skymax, Skybongo, Skymini, PBR, Cobra,  Ace, Urban.

Error loading data...

Retro look, moderne prestaties!

MASH Motors is misschien nog niet zolang actief als de meeste merken, toch heeft het de know-how van een groot bedrijf in huis. Op het hoofdkwartier in Frankrijk kan men op een sterk team van vaardige techneuten rekenen, zodat ieder aspect van de ontwikkeling nauwkeurig wordt gevolgd en aangestuurd. Van motor tot chassis, van elektronica tot design, alles wordt intern met precisie in de stijl van het merk en vanuit de ervaring van techneuten ontworpen. De know-how is allesomvattend; beginnend bij het design, dan onderzoek, ontwikkeling, producttests, kwaliteitscontroles, tot aan de productie en zelfs de distributie toe.

Modellen: Adventure, Black Seven, Caferacer, Dirt Track, Falcone, Fifty, Five Hundred, Scrambler, Seventy Five, Two Fifty.

TO TOP